Witamy w biurze prasowym Grupy RENEX - dostawcy najnowszych technologii w zakresie produkcji i serwisu urządzeń elektronicznych.
Yamaha omawia możliwości robotów na spotkaniu dystrybutorów sekcji automatyki przemysłowej
Sekcja Automatyki Przemysłowej YAMAHA Robotics zgromadziła swoją europejską sieć dystrybutorów w niemieckim oddziale firmy na corocznym spotkaniu, aby przedyskutować strategię, sprzedaż i osiągnięcia.
2024-02-20, 14:07
Solderstar prezentuje nowe technologie lutowania na targach Productronica 2023
Firma Solderstar, lider w dostarczaniu sprzętu do profilowania temperatury, ogłosiła, że zamierza wprowadzić istotne innowacje w branży podczas nadchodzących targów Productronica 2023, które odbędą się w dniach 14-17 listopada. Swoją obecność na stoisku A4.246/4 firma zaznaczy prezentacją najnowszych osiągnięć technologicznych, w tym premierą rewolucyjnej technologii kontroli procesu lutowania, która ma zmienić oblicze pomiarów w zaawansowanych aplikacjach lutowniczych.
2023-11-13, 12:20
Yamaha przygotowuje się do prezentacji najnowszych innowacji w dziedzinie automatyzacji na targach Automatica 2023
Podczas prestiżowego wydarzenia firma zaprezentuje nowe aplikacje demonstracyjne, w tym zaawansowane technologie stosowane do montażu baterii w przemyśle motoryzacyjnym.
2023-06-26, 12:55
Yamaha wprowadza na rynek wysokowydajny dwutorowy model montażowy YRM20DL
Redukuje utratę wydajności spowodowaną przestojem transportu i pracy głowicy, co przenosi się na poprawę wydajności rzeczywistej.Dział Yamaha Motor Europe Robotics SMT poinformował, że nowy automat pick&place YRM20DL zostanie wprowadzony na rynek 3 kwietnia 2023 roku.
2023-02-23, 10:00
MIKRO-AUTOMATYKA na 21-lecie firmy inwestuje w 3. linię produkcyjną we współpracy z Grupą RENEX
Gdańska firma MIKRO-AUTOMATYKA świętuje 21-lecie swojej działalności uruchamiając trzecią linię produkcyjną we współpracy z Grupą RENEX.
2023-02-09, 10:00