Rejestracja zawodników na Mistrzostwa Polski w Lutowaniu RENEX Soldering Championship 2020
Grupa RENEX poinformowała, że 15 września 2020 rozpoczyna się rejestracja zawodników PIĄTEJ EDYCJI MISTRZOSTW POLSKI W LUTOWANIU – RSC 2020. Wydarzenie zostanie zorganizowane wspólnie z targami Warsaw Industry Week w Nadarzynie w dniach 3-5 listopada 2020.
2020-09-02, 09:00

Jak zapowiadają organizatorzy zapisy będą prowadzone w dwóch kategoriach:

1. Młodzieżowy Mistrz Polski w Lutowaniu – zapisy skierowane do uczniów i studentów szkół;
  2. Mistrz Polski w Lutowaniu - zapisy kierowane do przedstawicieli firm przemysłu elektronicznego.

Oprócz nagród pieniężnych Grupa RENEX, będąca sponsorem i organizatorem reprezentacji Polski w Lutowaniu, zapewni dodatkowo przygotowania do zawodów oraz pokrycie kosztów wyjazdu i pobytu na Mistrzostwach Europy i Świata w Lutowaniu.

W tej formule Mistrz Polski z 2017 roku – Pan Grzegorz Szymańczuk zdobył tytuł Mistrza Europy.

Mistrzostwa Polski w Lutowaniu RSC 2020 pokażą nam wkrótce, która z firm może szczycić się Mistrzem Polski w Lutowaniu oraz być może przyszłym Mistrzem Europy czy Świata.

Więcej informacji oraz rejestracja dostępna na: www.rsc.zone

<film z wydarzenia:>

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/EP4U7UwiDnY" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

MISTRZOSTWA POLSKI W LUTOWANIU – RENEX Soldering Championship są dorocznym wydarzeniem branżowym, które uzyskało ogromne uznanie i zainteresowanie wśród polskich specjalistów produkcji i naprawy pakietów elektronicznych i wpisało się na stałe w kalendarz wydarzeń branży elektronicznej.

Organizatorem wydarzenia od samego początku jego istnienia, jest RENEX Group - jedna z największych i najdłużej działających polskich firm z branży elektronicznej, która w tym roku połączyła siły z PTAK Warsaw Expo – jedną z najprężniej działających polskich spółek wyspecjalizowanych w organizacji wydarzeń targowych.

Jak zapowiadają organizatorzy – dzięki nawiązaniu tej współpracy – dla uczestników - zarówno zawodników jak i widzów - oznacza to jeszcze więcej emocji i atrakcji w jednym miejscu - w ramach tych najszybciej rozwijających się targów przemysłowych w Polsce.