Kolejna atrakcja na Warsaw Industry Week – 3 edycja ZAWODÓW W SKRĘCANIU - RENEX
Grupa RENEX ogłosiła kolejną atrakcję na Warsaw Industry Week. Ponad już wcześniej zapowiadane wydarzenia – Dziką Kartę na MISTRZOSTWA POLSKI W LUTOWANIU RSC 2020 oraz Pojedynek Człowieka z Robotem Lutowniczym REECO, w ciągu wszystkich trzech dni Targów Warsaw Industry Week (13-15 listopada) zostanie zorganizowana kolejna edycja ZAWODÓW W SKRĘCANIU – RENEX.
2019-11-12, 14:42

Zabawa ta zawsze przyciąga tłumy odwiedzających i ma o tyle szczególny charakter, że nie wymaga specjalistycznych umiejętności – praktycznie każdy, może spróbować swoich sił – czym innym jest jednak opanowanie emocji w obliczu upływającego czasu.

Jak podkreślają organizatorzy – do najbliższej edycji włączyły się w roli sponsorów producenci światowej klasy narzędzi precyzyjnych - GOOT, Piergiacomi i Bahco, dzięki czemu dla zwycięzców trzech pierwszych miejsc każdego dnia czekają wysokiej klasy nagrody rzeczowe o wartości kilkuset złotych.

Chętnych do sprawdzenia swoich sił zapraszamy na stoisko firmy RENEX – hala E numer 210. Zawody i zapisy na nie, będą prowadzone na bieżąco w godzinach 9:30 – 15:00.

Organizatorem wydarzenia jest firma RENEX – dostawca kompleksowego zaplecza dla branży elektronicznej.